Inschrijving PPW 23 maart 2017 : “Ontmoet de brouwer …”

Beste bierliefhebber,

Bij deze de uitnodiging voor de PINT Proefavond Woerden van donderdag 23 maart 2017. Deze proefavond zal weer plaatsvinden in Drinkerij ’t Bierhuis, op de Van Oudheusdenstraat 3a te Woerden. De proeverij begint om 20:00 uur, en de kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon.

Het thema voor deze avond gebruiken we wel eens vaker, want dit is namelijk “Ontmoet de brouwer … “. Dit betekent dat alle zes de bieren van deze avond van één brouwerij zullen komen, en dat er een brouwmeester of vertegenwoordiger van de brouwerij aanwezig zal zijn om iets over het bedrijf en de te proeven bieren te vertellen.

De themabrouwerij voor deze avond is Brouwerij Broeder Jacob uit Wezemaal in België. Deze brouwerij bestaat nog niet zo lang (het eerste brouwsel was klaar in 2010) maar begint inmiddels wel naam te maken, en heeft een gevarieerd assortiment waarbij experimenten niet worden geschuwd.

Ik mag inmiddels verklappen dat de Broeder Jacob brouwerij in België op woensdag 22 maart een nieuw bier gaat introduceren dat ook deel zal uitmaken van de groep van zes bieren die wij gaan proeven. Wij hebben dus de primeur voor dit bier in Nederland !!

Je kunt je aanmelden voor deze avond door middel van een e-mail aan ppwoerden@beergeek.nl. Vermeld in dat bericht dan je naam, als onderwerp ” PINT Proefavond 23 maart 2017 “, en het totaal aantal deelnemers dat je wilt opgeven (dus inclusief jezelf).

Ik hoop weer op een goede opkomst.
Vriendelijke groet,

Kees Beerepoot

Dit bericht is geplaatst in Aankondiging, Algemeen. Bookmark de permalink.