Inschrijving PPW 23 feb 2017 : “Onbekend maakt onbemind …”

Beste biervrienden,

De kop is eraf en we stevenen af op de tweede PINT Proefavond Woerden (PPW) van 2017 (de 32-ste in totaal). Het thema (zoals je in de kop van dit bericht kunt lezen) is “Onbekend maakt onbemind …”, en dat betekent dat ik voor deze proeverij specifiek op zoek ga naar bieren die wat minder bekend zijn. Misschien heb je een paar ervan wel eens zien staan, maar er is een goede kans dat je ze zelden of nog niet hebt geproefd.

Ook voor de proefavond op donderdag 23 maart 2017 is er trouwens al een thema bekend, en dat is die keer “Ontmoet de brouwer”. Op die avond zal er een medewerker van de BVBA Brouwerij Broeder Jacob uit Wezemaal (België) aanwezig zijn om van alles te vertellen over de bieren die dit bedrijf in de markt zet, en natuurlijk ook om al jullie vragen te beantwoorden.

Maar nu eerst nog even de maand februari. Op 23 februari 2017, om 20:00 uur, zullen er in Drinkerij ’t Bierhuys dus zes relatief onbbekende bieren ‘blind’ geproefd gaan worden. Wie mee wil doen dient zich daar wel expliciet voor op te geven, zodat we weten hoeveel bier er moet worden ingekocht. De kosten voor deelname zijn 10 euro per persoon, na afloop aan de bar te voldoen.

Je kunt je opgeven door middel van een e-mail aan ppwoerden@beergeek.nl. Zet in de onderwerpregel van die e-mail dan “PINT Proefavond Woerden 23 februari 2017”, en vermeld in het bericht je naam, en het aantal deelnemers dat je wilt opgeven inclusief jezelf.

Tot ziens op 23 februari 2017,

Vriendelijke groet,
Kees Beerepoot

Dit bericht is geplaatst in Aankondiging, Algemeen. Bookmark de permalink.